Usluge

Sportska sala

Sportska dvorana sadrži:

  • sportsku dvoranu površine 1.360 m2 i
  • fitnes salu površine 140 m2
  • streljane (laserska streljana površine 120 m2; streljana sa daljinom gađanja do 25 m površine 220 m2; taktička streljana sa daljinom gađanja do 40 m površine 580 m2).


Sportska dvorana ispunjava FIBA standarde za održavanje dvoranskih takmičenja iz kolektivnih sportova. Zavjesom na električni pogon može se podijeliti na dva prostora od po 680 m2 u kojima se mogu održavati različiti sadržaji. Raspolažemo opremom za fitnes, samoodbranu, karate, džudo, gimnastiku, opštu fizičku priprema i sl

Streljana

Policijska akademija posjeduje dvije savremene zatvorene streljane urađene po EU standardima u kontekstu mjera bezbjednosti i ventilacije. Streljane su zatvorenog tipa i to:

  • velika (taktičko-filmska) sa mogućunošću gađanja do 35 m, kapaciteta osam pucačkih mjesta. Metne situacije mogu biti statične, interaktivne ili filmovi koji se mogu snimiti bilo gdje i reprodukovati u streljani.
  • klasična sa mogućnošću gađanja statične, pokretne i okretne mete na daljini do 20 m, kapaciteta pet pucačkih mjesta, sa neophodnim pratećim sadržajem.


Streljane su opremljene najsavremenijom opremom za obuku u pravilnom i bezbjednom rukovanju vatrenim oružjem i za izvođenje različitih takmičenja u streljaštvu iz pištolja, revolvera i automata. Registrovane su kao civilna strelišta i posjeduju upotrebnu dozvolu za rad.

Korišćenje vještačke stijene

U okviru sportske dvorane nalazi se i vještačka stijena sa četiri staze za slobodno penjanje. Ovo je jedan od sportova s najbržim porastom na svijetu, tj. disciplina koja se razvila iz alpinizma, a karakteristika je slobodno svladavanje penjačkih smjerova, odnosno staza, bez korišćenja tehničke opreme za napredovanje, već se oprema koristi za sprječavanje eventualnih padova. Vještačka stijena je pogodna za održavanje profesionalnih takmičenja u alpinizmu.

Logistika za organizaciju kurseva/seminara

  • Policijska akademija posjeduje moderno opremljene kabinete i učionice, opremu za simultano prevođenje. Kabineti i učionice za nastavu su opremljeni lap-topovima, projektorima, smart tablama, zvučnicima i desk kompjuterima
  • Policijska akademija raspolaže i poligonom za praktičnu i situacionu nastavu površine 2.100 m2 koji sadrži osam objekata kontejnerskog tipa površine 250 m2, raskrsnice opremljene svjetlosnom signalizacijom i drugi sadržaji kojima se simulira radni ambijent policajca i druge sadržaje potrebne za izvođenje stručnih i specijalističkih obuka za službe iz oblasti bezbjednosti i zaštite (mini gradska četvrt).

Usluge restorana i internata

Policijska akademija pruža usluge smještaja i ishrane. Akademija posjeduje restoran, kao i internat koji ima pet apartmana i 41 sobu. Sobe imaju individualna kupatila, dostupan internet, grijanje i ventilaciju. A internat je pokriven video nadzorom.

Reklama

Iznajmljivanje reklamnog prostora u sportskoj sali